Un camí cap a l'autèntic autoconeixement

A QUÍ M’ADREÇO

Per suposat que m’adreço a totes les persones que estiguin interessades en el seu propi desenvolupament i creixement personal. Donat que la finalitat de totes les meves accions és el canvi i la millora personal, és condició «sine qua non» per assolir els objectius que la persona vulgui i hagi decidit per ella mateixa entrar en aquest procés de desenvolupament.

Està clar que quan una persona pica a la porta de casa meva i diu «m’agradaria que m’ajudessis», es un punt de partida immillorable, ja que venir a demanar acompanyament parteix de la seva propia voluntat i decisió. Això no garantitza però l’èxit del procés, ja que en la trajectòria anirant sortint pegues, barreres, sabotatjes, pors…

Aquesta situació inicial favorable no sempre és així. Per exemple, quan l’encàrrec de fer formació o coaching al grup de caps d’equip ve del gerent de l’empresa, que és qui vol que els seus col·aboradors canvin, la predisposició davant de la iniciativa de formació és, evidentment, molt variable.

Doncs bé, podriem dir que aquest punt de partida doble té bastant a veure en la classificació que faig dels clients als quals m’adreço:

  • EMPRESES
  • CENTRES DE FORMACIÓ
  • PARTICULARS

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: