Un camí cap a l'autèntic autoconeixement

SENZILL MANUAL DE COMUNICACIÓ

Amb l’adquisició del llibre ofereixo UNA SESSIÓ GRATUITA de 45 minuts de coaching (opcional).

L’any 2014 vaig cumplir un dels meus reptes que feia molt de temps que m’havia marcat: publicar el meu primer llibre. Podriem dir que en ell convergien i es fonien dues facetes: la pedagògica-professional i la creativa-personal, mai incompatibles està clar, ans al contrari.

La idea va ser construir un llibre assequible a la quantitat de públic més gran possible, amb un llenguatge entenedor i proper i que arribés als tres sistemes d’aprenentatge humà existents: visual, lingüistic i experiencial. D’aquí la combinació d’elements comunicatius que combinàven imatges, exemples, relats, històries i experiències viscudes.

En vaig fer una primera edició de 200 exemplars amb una editorial de auto-edició i després he fet algunes altres re-edicions (tant en idioma castellà com català) fins arribar a vendre uns 700 exemplars. Fita humil però de la que em sento força satisfet. M’ho han comprat empreses per regalar als seus treballadors i també amics, familia i altres particulars interessats en aquest tema.

Enguany, a menys de 2 mesos vista de l’entranyable diada de Sant Jordi, us comunico que el torno a posar a la venda, per a totes les persones que encara no el teniu i us voleu fer o voleu fer un regal el dia 23 d’abril.

Per adquirir-lo, accediu al meu formulari de contacte http://pepcampsbarnet.com/contacta-amb-mi/ i envieu-me un missatge.

El preu de compra és de 15€ (19€ per correu postal). Bona comunicació!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: