Un camí cap a l'autèntic autoconeixement

QUI SÓC

Em dic Pep i, abans que res, sóc una persona a la recerca del benestar. Vaig néixer a Barcelona el 3 de març de 1964. Actualment visc amb la meva parella Sílvia i les nostres filles, Carla i Sandra, en un poble del Vallès Occidental que es diu Palau-solità i Plegamans. Fa vuit anys i escaig, vam afegir també a la tribu a la nostra gossa Duna; i fa un parell de mesos al nostre gos Drac.

No ompliré de palla aquesta pàgina. Aniré al grà. Es tracta de que em conegueu el més aviat possible. M’agrada la introspecció i el silenci i prefereixo calibrar bé abans de intervenir. També em calibro a mi mateix, intentant ser autocrític i millorar constantment. Sóc de tarannà pausat i tranquil i em sento més a gust en grups petits i de confiança que no entre grans multituds.

M’agrada i necessito aprendre constantment i ho acostumo a fer de manera autodidacta. De sempre observo persones i comportaments, ja que m’agrada aprofundir i indagar en la conducta humana. Aplico la llibertat de la creativitat tant com puc i, cada cop més, deixo intervenir la intuició en les meves accions.

Crec en la justicia de no jutjar i  en la llibertat del deixar fer. Acompanyar i ajudar a algú no té res a veure en inmiscir-se en el seu camí. Crec en les bones intencions de les persones, en les ganes de superar-se, en l’esperit humà d’ajuda mutua i en molts altres principis de la psicología humanista, dels quals aquest blog s’anirà omplint al llarg de la seva construcció.

Crec que les actituds i els valors fonamentals que han de sostenir la nostra existencia són el respecte, la solidaritat, la proactivitat i la cura del nostre entorn natural.

Bé, crec que amb poc he dit molt, i anirem aprofundint en la nostra coneixença mútua dia rera dia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: