Un camí cap a l'autèntic autoconeixement

QUÈ FAIG

Tot i que ho expliqui per separat, la formació en habilitats i el coaching són recursos i metodologies amb la mateixa finalitat: dotar a les persones d’eines, aprenentatges, coneixements, actituds i comportaments per fer els canvis que elles mateixes dedideixen fer.

Normalment la formació es fa en grup i el coaching de forma individual, i pel que m’he trobat al llarg dels meus anys d’experiència, participar en un grup de formació en habilitats prepara el camí per a què la persona detecti i prengui consciència dels seus punts de millora i pugui decidir sol·licitar un acompanyament personalitzat a través d’un procés de coaching.

El tercer dels serveis que ofereixo va adreçat al col·lectiu de mares, pares, mestres i professors que treballen amb infants i adolescents. Ho faig a través de la Certificació de Facilitadors “Com parlar perquè els infants i adolescents escoltin i com escoltar perquè parlin”, de l’empresa COM1NICA’T (única empresa que té els drets a Catalunya per impartir tallers amb la metodologia d’Adele Faber i Elaine Mazlish).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: