Un camí cap a l'autèntic autoconeixement

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “CONTES PER AL TEU ALTRE JO”

El proper divendres, 6 de novembre, desde casa

Després d’un parell d’intents de fer la presentació del nostre llibre com s’ha fet sempre, cara a cara, i d’haver rebut com a resposta la rebel·lia de l’ens misteriós que tots ja coneixeu, la Tundra i jo hem decidit no rendir-nos i adaptar-nos a aquests nous temps i tendències que corren.

Així que el proper divendres 6 de novembre, farem la presentació del nostre llibre de relats via telemàtica, i totes les restriccions i obstacles que ens podrem trobar seran els que cadascú s’apliqui a sí mateix. La presentació la farem a les 18,30h i per assistir-hi només heu d’omplir el formulari que trobareu en el següent enllaç: https://www.bibliotecacardedeu.cat/activitat/presentacio-del-llibrecontes-per-al-teu-altre-jo-cuentos-para-tu-otro-yode-pep-camps-barnet-i-tundra-de-san-martin/

Unes pistes

16 contes bilingües per connectar amb experiències, vivències i emocions comunes a l’ésser humà. 16 històries per poder pensar, sentir, aprofundir en un mateix, tocar algun ressort a l’ombra o simplement per passar l’estona. Un viatge lleuger o dens (segons triï cadascú) amb personatges aparentment diferents: des d’un home alcohòlic obsessionat amb el marisc fins a una ploma de tinta que es rebel•la contra la mà que ja no l’acaricia, passant per les cuirasses que de vegades hem de trencar o les preguntes que no ens hem fet, segur que algun relat us cridarà l’atenció. I llavors us podeu preguntar: què té a veure amb mi?

No hi falteu, us hi sentireu a gust

Ens agradarà si veniu, compartirem el nostre projecte literari i passarem una bona estona, us ho asseguro. No serà llarga, entre mitja hora i el que calgui, això ja dependrà de tots plegats. Bé doncs, moltes gràcies i ens veiem divendres! Una abraçada!!

CONTES PER AL TEU ALTRE JO – RELATS PER A PENSAR I SENTIR

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: